Bases and dating langen

Kjo është arsyeja pse është Nassau në Muzeun e Pirates.

Të Graycliff janë padyshim disa cigare puro të marrin parasysh.Taxi turnetë e qytetit dhe / Brendshme Bahamas Taxi taksi Bashkimit Festivali Place, Prince George skelë (Pier) Në ballkon kryesore e udhëtimit në Festivalin Vendi mund të jenë të planifikuara dhe taksi udhëtime në kudo në ishuj.Pasagjerët disembarking nga anijet turistike mund të merrni një taksi turneut të cilat janë vendosur në hyrje të Festivalit Place.Four stinët Ekzekutiv të Shërbimit Kodi Postar i pronarit / Manager: Ferguson Allance Nassau, Bahamas Telefoni: Katër stinët e Ekzekutivit servive është krenar për të ofruar një shërbim taksi dhe limuzinë ekskluzivisht për të gjithë ishullin e Re Zot.Flota e automjeteve ynë përfshin limousines, furgonë, autobusë dhe makina.

Bases and dating langen